Vidovnjaci o 2017. godini

 

Predviđanje

Poznati vidovnjaci Alen, Hatidža, Melvudin i Džemila, predvidjeli su dešavanja u 2017. godini. Po njihovim predviđanjima očekuje nas burna godina, promjene koje će pokrenuti katastrofe, nakon kojih više ništa neće biti isto.

Vidoviti Melvudin u svojim predviđanjima osvrnuo se na novog američkog predsjenika Donalda Trumpa. Predviđa burna dešavanja na političkoj sceni jer novi predsjenik je navikao na drugačiji način vladanja. Njegova bahatost i želja da opravda svoju pobjedu, dovest će Ameriku u vrlo nezgodnu situaciju. Njegovo povezivanje sa ruskim predsjenikom Putinom, koji ga je i podržao tokom predsjedničke kampanje, dovodi Ameriku do nove krize, koja će velikim djelom srušiti američku ekonomiju, a u svojoj igri vladara Donald Trump zbog teških zdravstvenih tegoba, ali i svoje narcisoidnosti donosit će odluke koje će utjecati na cijeli svijet i političku i ekonomsku situaciju loše, sve dok krajem 2017. se povuče se sa mjesta predsjenika zbog teške bolesti.

Gđa. Džemila predviđa da će izbjeglička kriza kulminirati sredinom 2017. u Evropi. Novi val izbjeglica koje pristižu u Evropu ,dovest će nas do kolapsa, Evropa će morati radikalno da se postavi, ali neće naći načine da se ovoj situaciji odupre. Granice evropskih država neće imati način da štite najezdu izbjeglica koja će poharati Evropu i dovesti do odluka o  raspadu Evropske unije.

Val katastrofa predvidio je i vidoviti Alen, koji kaže da će doći osvajač sa Bliskog istoka, sve do Francuske, ali će biti poraženi od zapadnjačkih udruženih sila. Predviđa i potrese u Španjolskoj, te velike poplave na Balkanu i nekim državama bivše Jugoslavije, gdje će trebati i pomoć svijeta u saniranju posljedica  poplava.

Hrvatsku čekaju teški dani, ali će izaći na vidjelo ono što godinama i tko godinama koči hrvatsku politiku i ekonomiju, rekla je u svojim predviđanjima vidovnjakinja Hatidža. U Hrvatskoj će doći do naglih zaokreta u vlasti tokom ljeta jer se neće moći nositi sa odlukama koje nameće Evropa. Premjer Plenković, ostat će i dalje na svojoj funkciji,ali predsjenik sabora Božo Petrov, bit će smjenjen zbog svojih malverzacija i sukoba interesa. Ovaj psihijatar, predviđa vidovnjakinja Hatidža, nanjet će puno štete hrvatskom gospodarstvu, ali će na vrijeme biti smjenjen. Za Hrvatsku kaže da će u jesen 2017. godine, Hrvatska zbog svojih ekonomskih i političkih poteza prema Evropi, čija je članica, biti visoko poziciorana kao država koja je svojim potezima spasila i Evropu.

Također predviđaju udar asteroida na Zemlju na jesen 2017. godine.  Pad ovog asteroida predviđaju u području Kariba, asteroid koji je velik poput Kipa slobode. Najavljuju i kišu kometa tokom proljeća 2017. godine na području Azije.

Po njihovim predviđanjima u 2017. godini u svijetu će zavladati teška ekonomska situacija, novi poredak svjetskih sila pokrenut će i u početku “tihi” Treći svjetski rat.

Article By :
Najbolji Vidovnjaci u EU! Kontaktirajte naše vrhunske vidovnjake i vidovnjakinje putem sms-a ili telefona! Vidovnjaci HRVATSKA:Vidovnjaci HRVATSKA: Pošaljite VID ili VIZIJA7 na 88 55 55 ili zovite 060/501-054 Vidovnjaci SRBIJA: Pošaljite TAROT247 na 7008 (60rsd/sms) Druge države