Predviđanja naših vidovnjaka za 2018

 

predvđanja za 2018

Predviđanja naših vidovnjaka za  2018. godinu nose nam  burne političke promjene, nove ekonomske krize, te ekološke katastrofe izazvane klimatskim promjenama.

U Europi će doći do velikih socijalnih nereda, dok će Amerikom vladati veliki razorni požari. Azijske zemlje očekuju velike poplave. Predviđaju i velike i razorne potrese u dijelovima Australije i Novog Zelanda. Snažne erupcije vulkana na području Europe, dovest će do evakuacije nekih gradova.U južnim morima doći će do kolapsa u morskom prometu zbog odvajanja ogromnog komada leda sa Antartika.

Doći će i do velike pandemije gripe, koja će biti povezana sa terorističkim napadima. U Italiji će doći do velike bankarske krize koja će pokrenuti velike demonstracije i nemire. Krajem 2018. predviđaju i nagli pad eura koji će dovesti do velikih nereda.

Za zemlje Balkana predviđaju velike političke promjene i nagle promjene na vlasti, te dolazak nove osobe na političku scenu koja će svojim stavom početi mijenjati političke stavove dužnosnika na vlasti, te pokrenuti političke pregovore koji će s vremenom dati novu sliku balkanskih država.

Također, zbog ekoloških katastrofa čovječanstvo će se sve više priklanjati duhovnosti i svrsi života. Pokrenut će se masovne akcije za spas čovječanstva od ekoloških katastrofa. Uz svoje vizije predviđaju i pronalazak nove forme energije na drugoj planeti.

 

Article By :
Najbolji Vidovnjaci u EU! Kontaktirajte naše vrhunske vidovnjake i vidovnjakinje putem sms-a ili telefona! Vidovnjaci HRVATSKA:Vidovnjaci HRVATSKA: Pošaljite VID ili VIZIJA7 na 88 55 55 ili zovite 060/501-054 Vidovnjaci SRBIJA: Pošaljite TAROT247 na 7008 (60rsd/sms) Druge države